Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Hej alla barn! Tyvärr har vi slutat låna ut e-böcker Men nästa alla bibliotek lånar ut e-böcker! Så du blir inte utan!
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Drakula-klubben och spöket
Isbn: 978-91-7543-148-2
Förlag: Bokförlaget Hegas
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: maj 2015
Length: 25 minuter

Ljudbok | 28 dygns lånetid

Drakula-klubben och spöket

Ett fall för Drakula-klubben!

Kommer ni ihåg Vips? Hon har en klubb tillsammans med sina kompisar Leyla och Albert. Nu är Anna i parallell-klassen ledsen. Hennes nallar försvinner oförklarligt upp på vinden! Anna tror att det är ett spöke som tar dem. Vips, Leyla och Albert bestämmer sig för att hjälpa Anna. Men vågar verkligen Drakula-klubben utmana spöket? 

En varm berättelse om vänskap, olikhet och respekt. Lämpar sig mycket väl till boksamtal om hur man kan hjälpa andra, och om livets stora frågor. Mysiga illustrationer kompletterar den luftiga texten.

Sagt om boken:
"Drakula-klubben och spöket är en charmig spökberättelse i en lättläst språkdräkt. /.../ Det är en finstämd liten berättelse, som både pojkar och flickor kan finna nöje av. De uttrycksfulla, smått suggestiva illustrationerna i dämpade färger passar perfekt till handligen. Det här är en läsvärd berättelse som kan stimulera till samtal om huruvida spöken finns eller inte."
Lena Franzén, BTJ-häfte 2015:07

Lätta att läsa – svåra att motstå


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone