Jump to content
The library informs: Hej alla barn! Tyvärr har vi slutat låna ut e-böcker Men nästa alla bibliotek lånar ut e-böcker! Så du blir inte utan!
Cover for Tornrummets hemlighet
Isbn: 978-91-5011-804-9
Publisher: Alfabeta
Category:
12 -15 years Children's books Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: February 2015

E-book

Tornrummets hemlighet

I ett lönnfack i det hus familjen flyttat till hittar Mirjam tolv svarta skrivböcker. De är skrivna av Milan som tidigare bodde i huset och handlar om drömlandet Kangar. Till en början tycker Mirjam att det bara är en spännande läsning, men snart börjar det hända saker i hennes liv som får henne att undra om inte Milans berättelse är sann.
   
Av två tanter som bor i närheten får hon veta att Milan en kall vinterdag för några år sedan bara försvann och att hans föräldrar strax efteråt omkom i en bilolycka. När så en av de svarta skrivböckerna blir stulen från Mirjams sovrum förstår hon att det är någon som håller henne under uppsikt. Någon som också vill läsa vad som står i Milans böcker. Någon som smyger omkring i trädgården om natten ...
Niklas Janz arbetar som professor i molekylär biologi på Stockholms universitet. "Tornrummets hemlighet" (2008) är hans romandebut.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone