Jump to content
The library informs: Hej alla barn! Tyvärr har vi slutat låna ut e-böcker Men nästa alla bibliotek lånar ut e-böcker! Så du blir inte utan!
Cover for Prismagalaxen 3 - Den spruckna planeten
Isbn: 978-91-7423-801-3
Publisher: Telegram Förlag
Category:
9-12 years Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: November 2014

E-book

Prismagalaxen 3 - Den spruckna planeten

Inget vanligt äventyrsläger, nu är det på riktigt. En expedition till en helt outforskad planet ...

JUNI 2257
Novas pappa är på flykt, men förklädd lyckas han följa med henne på expeditionen. Mystiska saker händer och alla deltagare, både unga och vuxna, har sina egna hemligheter.

Vilka är den andra gruppen som utforskar planeten och varför finns den ursnygga och universumsberömda filmstjärna DeAnna bland dem? Tims pappa, Översten, dyker upp och påstår att han har minnesförlust. Är det sant, eller försöker han än en gång skada Nova och hennes vänner?

Frågorna hopar sig och blandas med en spännande upptäcktsresa bland planetens fantastiska och skrämmande varelser. Elder, som Nova är kär i, finns också med på resan. Men det är inte lätt när ens pappa följer varje steg man tar.

Prismagalaxen - Den spruckna planeten är den tredje boken om Novas rymdäventyr i Prismagalaxen. E-boken innehåller dessutom samtliga 647 teckningar från tävlingen Ingrid Remvall anordnade om att rita bokens varelser och karaktärer.

Intervju med Ingrid Remvall
http://www.skanskan.se/article/20150111/HASSLEHOLM/150119955/-/skriva-for-barn-det-viktigaste-

Sagt om Prismagalaxen 2 – Ökensafarin
“Skaparglädje formligen lyser mot läsarna genom sidorna – det tar inte lång stund att upptäcka hur otroligt roligt författarinnan måste ha haft medan hon skrev den här boken. Den är fylld till brädden av fantastiska varelser, växter och underbar natur. Det är en härligt, sprakande berättelse som nästan till och med smakar av regnbågens alla färger.”
catahya.net

Sagt om Prismagalaxen – Silvertrådarna
”Ingrid Remvall debuterar med en framtidsvision, där hon blandar sf med fantasy … man märker att författaren har haft roligt, när hon skapat sina färgstarka miljöer och märkliga varelser.”
Svenska Dagbladet

”För ’Prismagalaxen – Silvertrådarna’ är helt enkelt en lättläst, lekfull och väldigt underhållande science fiction-roman för ungdomar. Super grönt, som Nova själv skulle ha uttryckt det.”
Hallandsposten


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone