Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Hej alla barn! Tyvärr har vi slutat låna ut e-böcker Men nästa alla bibliotek lånar ut e-böcker! Så du blir inte utan!
Omslagsbild för Alva blir storasyster
Isbn: 978-91-3216-510-8
Förlag: B Wahlströms
Kategori:
6-9 år
Tillgänglig sedan: september 2014

E-bok

Alva blir storasyster

Alvas sommarlov mellan tvåan och trean börjar inte så bra. Lillebror bestämmer sig för att komma redan på skolavslutningen. Mamma har blivit fånig för hon är kär i en kille utan hår. Och det är inte roligt att ha sommarlovhos pappa för han bryr sig bara om lillebror.Det enda som är roligt är att ta hand om Julias nya kanin. Den är liten och väldigt söt.Men en dag händer något hemskt. Alvas hund Alf jagar bort kaninen. Alva vill inte ha någon hund längre, hon vill ha en kanin. Alva är bra på att komma på saker. Även om de är riktigt hemska. Som det hon har kommit på nu. Att hon kan sälja Alf.

Pernilla Gesén har på sina snart femton år som författare hunnit skriva ungefär 40 böcker. Med bland annat sina serier om Alva och Klass 7B, och bilderböckerna om Lova och hennes pappa, har hon etablerat sig som en av de mest populära svenska barnboksförfattarna och hennes böcker är alltid med på bibliotekens topplistor över de mest utlånade.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone